Skip to content

Els nostres Partners 360

El valor Cambra 360 lligat a la força de la Cambra de Tarragona crea un entorn de valor diferencial pels nostres Partners 360 envers qualsevol altre col·lectiu actual. El nostre equip de professionals orientat totalment als clients i als proveïdors s’adapta a la idiosincràsia de cadascun d’ells per modelar el context actual.

Gràcies a l’experiència d’anys de la Cambra, els principals Partners 360 del projecte que han confiat amb el nostre model de negoci són:

Quins beneficis pot aportar-te ser Partner 360?

Captació Leads

Disposaràs d’un espai en el nostre portal web en el que podràs oferir el teu catàleg de solucions. A més, ens encarregarem de fer-te arribar aquelles oportunitats de negoci que millor s’ajustin a la teva empresa.

Homolgació proveïdor

T’atorgarem un segell d’homologació que podràs fer servir en els teus canals de comunicació per donar valor a la teva marca.

Comunicacions digitals

Comptaràs amb la nostra base de dades de més de 75.000 contactes d’empreses per fer arribar les teves solucions a potencials clients, via newsletter, blog o mitjançant campanyes de mail marketing.

Jornades / Webinars

Participaràs com a ponent expert en jornades presencials o webinars en els que podràs
presentar les teves solucions.

Networking d’Alt Nivell

Tindràs l’oportunitat de fer trobades de networking exclusives amb directius de potencials clients, per tal que estableixis una relació cara a cara.

Formació i Sales Cambra

Disposaràs de descomptes en formació i gratuïtat en l’ús de les Sales de la Cambra.

Subvencions

Tindràs accés a una base de dades segmentada de subvencions i empreses concessionàries, que podràs visualitzar gràcies a quadres de comandament que et crearem a mida en base a les teves necessitats.

Estudi de la Competència i Teixit empresarial

Disposaràs de descomptes en estudis que et permetran analitzar les debilitats i fortaleses de la teva competència, així com l’accés a bases de dades d’empreses.

Vols ser Partner 360?

Omple el formulari i t’informarem sobre quins beneficis et pot aportar

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top