Skip to content

PARTNERS 360

Olalon

Empresa de publicitat, disseny i màrqueting digital

https://olalon.com/ Contacte
olalon logo agencia digital

Estratègies i creativitats al servei d’objectius reals. Tracem estratègies comunicatives útils en qualsevol format per conseguir resultats de qualitat. Un equip pluridisciplinar al servei de la teva empresa.

Què oferim?

Estratègia de marketing digital

Desenvolupament d’estratègia de marketing online, amb estudi previ, establir objectius i KPIs, traçar un pla estratègic i accions tècniques programades per assolir les objectius establerts.

Campanyes Paid media

Estratègia de companya, producció de creativitats I set up de campanyes a mitjans pagats online (Google Ads, Social Ads, Spotify, Display, etc).. Monitorització de resultats I optimització de campanyes.

Campanyes de publicitat

Estratègia creativa basada en objectius, Establir KPIs, producció de creativitats de campanya, Pla de mitjans, gestió integral de campanya i monitorització dels resultats.

Estratègia social media

Estudi de mercat, determinació d’objectius i KPIs, pla tàctic de canals socials, to de veu, content plan I content calendar, dashboard de monitorització de resultats.

Email marketing

Planificació, automatització de subscripcions, gestió de base de dades, creació de plantilles de newsletter, enviament de campanyes, monitorització de resultats.

Posicionament SEO

Auditoria SEO de la pàgina, estudi de keywords, Optimització de continguts, anàlisis de backlinks, propostes de millora i correctores, proposta de creació de continguts per Optimització SEO.

Identitat corporativa

Estudi previ, conceptualització i creació d’imatge de marca amb manual corporatiu, papereria corporativa i aplicacions Gràfiques a convenir.

Disseny web

Assessorament tècnic, disseny web segons objectius, desenvolupament i configuració web en CMS a convenir (WordPress, Prestashop, Shopify, Drupal o desenvolupament a mida).

Manteniment tècnic web

Actualitzacions menors de CMS i extensions, còpies de seguretat periòdiques, resolució d’incidències tècniques. Possibilitat de complementar el Servei amb gestió de continguts web i/o manteniment SEO.

Producció audiovisual

Producció, guió, direcció creativa, realització, edició i postproducció de peça audiovisual de qualsevol format (videoreportatge, espot, vídeo corporatiu, vídeo branding, etc).

Metodologia de treball

1

Brífing

Recopilar la màxima informació sobre les expectatives del client. Com és la seva marca i què espera aconseguir?

2

Assessorament tècnic

D’acord amb el brífing, fem una reunió d’assessorament amb el client on marquem les etapes del procés de treball a la vegada que assessorem el client

3

Conceptualització estratègica

Comencem a conceptualitzar, estudiant el mercat i traçant les línies estratègiques segons el briefing i els objectius.

4

Producció

Un cop està clara l’estratègia o l’estructura, és hora de començar a aplicar-la.

5

Monitorització

Monitorem els resultats I en fem un seguiment, enviant informes que indiquin si s’han assolit els KPIs.

Què importa que et vegin si no et recorden?

Impacte comunicatiu per aconseguir resultats reals.

ÀMBIT

 • Local
 • Autonòmic
 • Nacional
 • Internacional

A QUI VA DIRIGIT

 • Petites empreses i start ups
 • Mitjanes empreses
 • Grans empreses amb encessitats comunicatives concretes
 • Institucions públiques o privades

SECTORS

 • Sector turístic i enogastronòmic
 • Sector agroalimentari
 • Sector indústria
 • Sector serveis
 • Retail

Casos d’èxit

MAS VICENÇ

Un celler de tradició familiar ubicat a Cabra del Camp que ha sabut crear uns vins frescos i atrevits, amb personalitat de marca i molta visió de futur, que a poc a poc s’han convertit en un dels grans referents de la DO Tarragona quan l’enòleg del celler, Vicenç Ferrer, és designat president de la denominació d’origen.

PÀGINA WEB

Una pàgina web en CMS WordPress i un disseny funcional respectant la línia corporativa de la marca. Una web amb e-commerce per la compra directa de productes i integració de motor de reserves per a les activitats enoturístiques que acaba sent un aparador virtual útil que culmina tota l’experiència de compra a Mas Vicenç de forma totalment online.

INBOUND MARKETING

Una estratègia de marketing de continguts, amb creació de vídeos de maridatges, articles al blog, informació de valor a  xarxes socials i enviament de newsletters als subscriptors.

projecte olalon mas vicenç
CAMPANYA DE BRANDING

Una campanya de branding que tenia l’objectiu de relacionar els vins de Mas Vicenç amb els valors de la Tarragona més
mediterrània. L’alegria de compartir, gaudir dels moments, les arrels culturals i la mil·lenària tradició vitivinícola. Es van crear
un espot audiovisual, una falca de ràdio, creativitats per a xarxes socials, banners i cartells, amb una difusió que centrada
sobretot a la província de Tarragona amb exhibició al cinema, mupis a les principals vies de la ciutat, difusió a ràdio, banners en mitjans digitals, i campanyes online multicanal segmentades.

El claim de la campanya, Naltrus som així, fa referència a l’expressió dialectal pròpia del Camp de Tarragona.

projecte Olalon - Cambra 360
albert dalmau olalon - Cambra 360 Tarragona (1)

Qui som?

Albert Dalmau

CEO&DIRECTOR DE MARKETING

Cofundador d’Olalon, on exerceix de director general, director de comptes i director de marketing des del 2014. La cara visible d’Olalon i l’encarregat de gestionar els nous comptes en el Departament de marketing i publicitat.

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top