Skip to content

Negoci

La nostra metodologia a cavall de la seva experiència. Acumulem anys de coneixement i millora de serveis enfocats estrictament a la visió de negoci. El client és el centre del sistema i implantem procediments alineats a aconseguir un creixement orgànic, una millora de la rendibilitat i una evolució digital.

Consultoria i Projectes

Solucions tecnològiques orientades a la millora de gestió, distribució i rendibilitat de les empreses.

Logo Citra Group
albert pamies
Demanar informació

Infraestructura

Implantació de solucions tecnològiques per habilitar els espais i els entorns amb l’equipament necessari per treballar còmodament a Internet.

Logo Citra Group
Demanar informació

Entorns Cloud

Implantació d’estratègies enfocades a eines que permetin augmentar la flexibilitat i la disponibilitat de la informació des de qualsevol part del món.

Logo Citra Group
Demanar informació

Implantació ERP

Implantació de sistemes de gestió integrada i consultoria tecnològica de les àrees d’Administració i Finances, Supply Chain (cadena de subministrament) i Gestió de Projectes.

Ten Solutions consultors - logotip - Cambra 360 Tarragona
rubicon software
Demanar informació

Ciberseguretat

Sistemes de protecció per resoldre la gran preocupació ascendent de les empreses del segle XXI.

Demanar informació

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top