Skip to content

PARTNERS 360

DOTGAINEN

Next Generation IT Solutions Architects

dotgainen.es Contacte
Logo Dotgainen Consulting - CambraTGN 360

Des de fa més de quinze anys ens dediquem al disseny, implantació i manteniment de les millors solucions tecnològiques del mercat, ajudant els nostres clients a millorar la ciberseguretat i la comunicació, incrementar la col·laboració i reduir els seus costos operatius, enfortint així el seu negoci.

Què oferim?

Telefonia, col·laboració i telepresència

Adaptem la telefonia i les solucions de col·laboració a cada entorn i requisits de negoci dels nostres clients.

Transformació digital

La integració de tecnologia digital a totes les àrees d’una empresa, productes i actius permet millorar l’eficiència, millorar el valor per al client, gestionar el risc i descobrir noves oportunitats de generació d’ingressos.​

WorkSpace as a Service

El seu lloc de treball integral al núvol, segur i accessible des de qualsevol lloc.

Continuïtat de negoci

Dissenyem Plans de Contingència i Continuïtat de Negoci, on regulem els mecanismes a posar en marxa en cas d’un incident greu.

Serveis Gestionats

Ens fem responsables del manteniment i òptim funcionament dels sistemes i infraestructures dels nostres clients

Zero Trust

Es una estratègia de seguretat basada en la filosofia que cap persona o dispositiu, dins o fora de la xarxa d’una organització, ha de tenir accés per a connectar-se a sistemes de TI fins que es consideri explícitament necessari. En resum, significa zero confiança implícita.

Wifi, Networking i mobilitat

Millorem el rendiment de les aplicacions a través de la intel·ligència de xarxa.

Ciberseguretat

Ajudem a la teva empresa a defensar-se davant dels atacs maliciosos als ordinadors, servidors, mòbils, dispositius electrònics, xarxes i dades.

Enterprise storage

Oferim una àmplia varietat de serveis de dades que inclouen la reducció d’aquests estalviant espai.

Virtualització i sistemes

Les càrregues de treball s’implementen més ràpidament, el rendiment i la disponibilitat milloren, i les operacions s’automatitzen.

Cloud

Mitjançant serveis d’infraestructura al núvol a disposició dels usuaris, aconseguim facilitar el flux de treball i proporcionar més flexibilitat a l’hora de treballar.

Metodologia de treball

1

Definició

Integrar-nos amb el client per conèixer els objectius de negoci i crear solucions mitjançant l’alineació de la tecnologia amb les necessitats de l’empresa.

2

Suport

Garantir una estructura de suport qualificada, eficient i adequada per mantenir les condicions òptimes de funcionament.

3

Proposta

Redefinir i formalitzar la visió del projecte per crear la proposta i oferir garanties que qualsevol conjectura s’eliminarà durant la fase següent.

4

Planificació

Avaluar i reduir el risc mitjançant la documentació del pla del projecte, crear un disseny detallat que consideri tots els problemes coneguts, els requisits de negoci i els usuaris finals.

5

Implementació

Executar el treball definit a la fase de planificació. Garantir la satisfacció del client i la unitat amb els objectius i requeriments de negoci.

6

Acceptació

Assegurar que la solució final compleix tots els objectius definits i documentar-ne la solució.

Transforma el teu negoci

ÀMBIT

 • Local
 • Autonòmic
 • Nacional
 • Internacional

A QUI VA DIRIGIT

 • Pymes ( >20 treballadors )​
 • Grandes empresas ( >250 treballadors )​
 • Instituciones​

SECTORS

 • Tots els sectors

Clients

Dotgainen Consulting - Gerard Sellares

Qui som?

Gerard Sellares

Managing Director

Fundador de Dotgainen, on exerceix de director general des de 2010.

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top