Skip to content

Recursos Humans

Deixa de gestionar equips, per cuidar persones. En el context empresarial actual és clau adoptar noves estratègies de gestió del talent i fidelització organitzativa. Creem serveis innovadors per acompanyar les persones durant el seu trajecte dins l’empresa.

Gestió del temps

Gestionem els horaris, organitzem les vacances, planifiquem els torns del personal i prevenim les absències.

Albert Pamies - logo - Cambra 360 Tarragona
Demanar informació

Gestió del talent

Potenciem la captació de talent, personalitzem els OnBoardings i implantem una metodologia d’avaluació del rediment.

Albert Pamies - logo - Cambra 360 Tarragona
Demanar informació

Comunicació Interna

Aportem transparència i creem compromís entre els empleats gràcies a la millora de la qualitat de les publicacions i les comunitats.

Demanar informació

Intranets i Espais Col·laboratius

Organitzem els fitxers de tota l’empresa i ho centralitzem en un sol lloc definint una estructura jeràrquica amb permisos personalitzats.

Demanar informació

Gestió Financera i Legal

Centralitzem el programa de nòmines i gestionem les despeses de l’empresa i dels seus treballadors des d’una visió automatitzada.

Ten Solutions consultors - logotip - Cambra 360 Tarragona
Demanar informació

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top