skip to Main Content

Formació

A Cambra 360 sabem que la formació és molt important, per això oferim aquests cursos per a que pugueu aprendre sobre els temes més rellevants del sector.

La nostra oferta en continguts

Power BI I – Converteix dades en conclusions. Nivell bàsic

Aprèn a connectar les dades per obtenir informació. Assoleix conceptes bàsics de lectura d’indicadors i alineació d’aquests als objectius del seu negoci.

Inici 31 Gener 2023
Final 28 Febrer 2023
20 Hores
Més informació del curs

Power BI II– Anàlisi de Dades i Business Intelligence

Domina les eines d’anàlisi de dades que permeten generar informes d’alt valor afegit de forma ràpida i fiable. Aprèn a dissenyar quadres de comandament per a l’anàlisi de dades.

Inici 31 Gener 2022
Final 28 Febrer 2023
20 Hores
Més informació del curs

Microsoft 365 SharePoint (Contingut, coneixement i aplicacions)

Augmenta la productivitat del seu treball des de qualsevol lloc remot del món. Gestiona els seus continguts des del núvol i comparteix les tasques col·laboratives. Genera contingut simultani amb més d’un treballador amb el document obert i automatitza tasques rudimentàries.

Inici 14 Febrer 2023
Final 14 Març 2023
20 Hores
Més informació del curs

Digitalització documental

Microsoft 365, és una plataforma intel·ligent i segura que capacita els empleats per col·laborar més àgilment en mobilitat i desplegar tot el seu potencial creatiu. Aquesta plataforma conté aplicacions que faciliten l’accés, tractament i ús de la informació.

Inici 13 Febrer 2023
Final 14 Març 2023
20 Hores
Més informació del curs

eCommerce Management i botigues online rendibles

Ets emprenedor i vols impulsar una nova iniciativa comercial online? Tens una empresa distribuïdora i vols obrir un nou canal comercial per complementar el model de negoci? Acudeix a la Cambra per obtenir coneixements per desenvolupar una botiga online i assumir la seva gestió diària.

Inici 23 Gener 2023
Final 9 Març 2023
50 Hores
Més informació del curs

Tècniques de venda online. Com vendre a través de webconference

Ets venedor o agents comercial i desitges actualitzar, afermar i dominar la posada en contacte amb els clients? Gaudeix d’aquesta formació en tècniques d’oferiment dels productes i dels serveis de la seva empresa adaptats als nous canvis i escenaris.

Inici 1 Febrer 2023
Inici 23 Gener 2023
Final 12 Abril 2023
50 Hores
Més informació del curs

Digital Marketing Management

L’objectiu principal d’aquest curs és dotar l’alumne de tots els coneixements necessaris per desenvolupar una estratègia de màrqueting digital en la seva totalitat.

Que conegui les eines òptimes que l’ajudin a augmentar les seves capacitats d’estratègia, comunicació online i gestió de xarxes socials.

Inici 1 Febrer 2023
Final 3 Maig 2023
100 Hores
Més informació del curs
Back To Top