Skip to content

PARTNERS 360

ZIP ZAP

Agència de màrqueting per a petites i mitjanes empreses

zipzapsocial.com Contacte
zip zap agencia marketing empreses

Amb més de 10 anys d’experiència, Zip Zap social és una agència de màrqueting 360 especialitzada en serveis per a tota classe d’empreses que volen incrementar el seu posicionament, notorietat i reputació i les seves vendes.
El nostre objectiu és impulsar el teu negoci a travésd’una estratègia de màrqueting integral, ja que comptem amb un equip de professionals experts en branding, creació de pàgines web i ecommerce, gestió de base de dades, xarxes socials, contingut SEO, publicitat digital i producció audiovisual.

Què oferim?

Branding

Creació web

Ecommerce

Gestió de base de dades

Xarxes socials

SEO

Publicitat digital

Producció audiovisual

Metodologia de treball

1

Creació de contingut

Creem els continguts per a la teva comunicació (escrit, gràfic i audiovisual)

2

Espais de difusió

Gestionem les teves xarxes socials, l’email màrqueting, la teva pàgina web i el que diuen de vosaltres en Internet

3

Amplificació de continguts

Invertim en les plataformes publicitàries que t’aportaran més retorn

4

Monitoratge i extracció de dades

En el món de les dades, és important determinar bé els indicadors que necessita el teu establiment per a créixer

5

Anàlisi, informes i valorització

Analitzar els resultats i prendre decisions per millorar dia a dia el retorn de la teva inversió és imprescindible

Estem especialitzats en gran diversitat de sectors (educació, formació, turisme, gastronomia, legal, públic, etc.) gràcies a una llarga trajectòria treballant per a clients de tot tipus de necessitats. Ens mantenim actualitzats a través d’una formació constant i l’adopció de noves eines que ens permetin millorar la qualitat de la nostra feina.

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top