Skip to content

Dades

La dada com a eix vertebrador de les decisions estratègiques del negoci. Construïm empreses al voltant del valor de la dada, explotant la informació del negoci per poder visualitzar i predir el futur més immediat de l’empresa.

Arquitectura de dades

Alineem els objectius i els resultats del negoci definint indicadors que mesurin l’efectivitat i el benefici de l’empresa a tots els nivells.

ngintel logo
Demanar informació

Business Intelligence

Governem les dades del seu negoci per dotar a tots els departaments de poder de decisió autònom amb actualització instantània de la informació.

ngintel logo
albert pamies
Demanar informació

Data Science

Construïm models matemàtics utilitzant el coneixement previ del seu negoci que ens permetin modelitzar pas a pas situacions futures del mercat i la competència.

Demanar informació

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top