Skip to content

PARTNERS 360

okticket

Empresa especialitzada en l’automatització de la gestió de despeses corporatives

okticket.es Contacte

Okticket és el SaaS Fintech més ràpid, potent i complet per a gestionar despeses d’empresa. Oferim una solució, àgil i senzilla per a optimitzar i cobrir tot el procés de gestió de notes de despesa, des del moment en què s’efectua la despesa, fins als processos de validació, control i tramitació comptable.

Què oferim?

Tecnologia pròpia

Estalvia el 80% del temps dedicat a tasques administratives. Okticket compta amb el motor de reconeixement més potent del mercat. Amb una simple foto, la informació queda digitalitzada a l’instant i accessible per al departament financer.

Integracions natives

Disposem de connectors bidireccionals, avançades i evolutives amb els principals sistemes de gestió empresarial sense pèrdua d’informació ni processos intermediaris.

Flexibilitat en mitjans de pagament

Pots pagar en efectiu, amb la targeta del teu banc, amb la OKT Card o amb altres mitjans de pagament (targeta gasolina, per exemple). Obtingues la flexibilitat i garantia necessàries per a controlar els pagaments, fins i tot abans que es realitzin.

Conciliació bancària

Okticket està connectada amb més de 100 entitats bancàries. Sense exportació de fitxers.

Bloqueja el frau intern

Mitjançant lògica personalitzada, Okticket detecta i t’alerta d’aquells comportaments de despesa que incompleixin la política de la teva empresa.

Targeta OKT Card

Controla la despesa abans que es produeixi. Amb la targeta intel·ligent OKT Card, pots limitar la despesa per diferents criteris (usuari, categoria, període) i automatitzar la conciliació. Inclosa amb la llicència d’usuari.

Còpia de seguretat

El client pot generar un fitxer amb còpies dels PDF signats i facilita un executable que es pot instal·lar en el seu ordinador. D’aquesta manera, ho tindrà disponible en cas d’una inspecció d’Hisenda.

Garantia legal

Els teus tiquets i factures tindran la mateixa validesa que si els presentessis en paper. Okticket està homologat per l’Agència Tributària.

Workflow multietapa

Configura fluxos de treball flexibles per a la validació de fulles de despeses. Estableix condicions personalitzades per a l’aprovació o rebuig d’una fulla de despeses.

Alertes i notificacions

Rep notificacions en temps real sobre comportaments de despesa no desitjats (tiquet duplicat, llindar de despesa excedida…) en l’app mòbil i en el gestor web.

Vista avançada

Visualitza la informació segons les teves necessitats en dashboards personalitzats. Genera panells de control adaptats a les teves preferències utilitzant filtres.

Camps personalitzats

Personalitza els teus conceptes de despesa segons les necessitats de la teva empresa. Crea categories personalitzades i afegeix camps addicionals si és necessari.

Metodologia de treball

1

Anàlisi de les necessitats del client

Comprendre les necessitats específiques de cada client i com les despeses es gestionen actualment dins de l’empresa.

2

Adaptació de la solució

Personalitzar el software de gestió de despeses per tal que sigui adaptable i personalitzable per a les diferents necessitats dels clients.

3

Implementació del software

Instal·lació i configuració de la solució a l’entorn de l’empresa del client, assegurant que s’integri amb els sistemes ja existents i que s’adapti als fluxos de treball.

4

Formació i suport

Capacitar als usuaris sobre com utilitzar eficaçment el software i proporcionar suport tècnic continu per resoldre qualsevol problema o qüestió que pugui sorgir.

5

Optimització i millora contínua

Monitorar el rendiment de la solució, recollir comentaris dels usuaris i implementar millores per garantir que el software s’ajusti sempre a les necessitats canviant de l’empresa.

¿Por qué Okticket?

BASF:
La experiencia de usuario que ofrece Okticket no tiene nada que ver con el resto. La implementación fue super sencilla. La comunicación con el equipo siempre fue muy fluida y nos ayudaron aportando nuevas ideas para mantener los procesos corporativos que no podíamos modificar. Y el resultado de esto son 1.200 usuarios que están encantados de utilizar Okticket” 

 

Hugo Boss:
“Okticket ha supuesto para nosotros un gran cambio. Antes, perdíamos mucho tiempo gestionando las notas de gasto. Ahora, esas horas las podemos dedicar a realizar procesos que realmente aportan valor a la empresa. Al digitalizar los gastos de viaje, todos hemos salido ganando” 

 

CUPA Group:
“Con Okticket, se acabaron la falta de control y los errores de contabilidad. Las particularidades de nuestras políticas de gastos están perfectamente recogidas en la herramienta. Tener la información de gasto de todas las empresas del grupo integrada en nuestro ERP es toda una liberación” 

 

TSK:
“Okticket ha cambiado nuestra manera de afrontar la gestión cotidiana de los gastos de viaje de los empleados. Ha supuesto un gran avance en el proceso de digitalización. Ahora, dedicamos solo unos minutos al mes, en vez de horas, al proceso de gestión de notas de gastos profesionales” 

 

Idesa:
“El acceso en tiempo real a la información de gasto y la integración de Okticket con nuestro software de Business Intelligence ha posibilitado implantar en tiempo récord una verdadera transformación digital del proceso financiero” 

 

Una sola eina, tot el control

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top