Skip to content

Processos

La tecnologia com a mitjà i mai com a fi per si mateixa. Implantem aquest concepte com a eix central de la nostra estratègia de treball. Tracem conjuntament la implantació de noves tecnologies enfocades als propòsits i resultats de l’empresa

Data Scraping

Extraiem massivament dades multi-plataforma per construir Bases de Dades amb gran potencialitat.

Demanar informació

BPM (Processos Negoci)

Creem fluxos de negoci automatitzats que alliberin els treballadors de tasques repetitives i de poc valor afegit.

Ten Solutions consultors - logotip - Cambra 360 Tarragona
Demanar informació

Identificació Digital

Simplifiquem les transaccions reduint la complexitat normativa i evitant els riscos inherents al frau amb les signatures digitals.

Logo Camerfirma - Partner 360 - Cambratgn 360
Demanar informació

Simulacions 3D (RE i RV)

Modelem imatges 3D d’extrema precisió amb escaneig làser per representar digitalment tot tipus d’entorns.

Demanar informació

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top