skip to Main Content

Ajuts i subvencions

Ajuts per a la digitalització d’empreses

Som el company de viatge ideal per estar al dia de les convocatòries de subvencions i ajudes públiques

Dirigit a Pimes de menys de 50 treballadors i autònoms.

Descripció: Subvenció per a la implantació de fins a 12 categories de solucions digitals proveïdes per Agents Digitalitzadors.

Import: Fins a 12.000 € en funció del número de treballadors de l’empresa.

Més informació

Convocatoria oberta fins al 31/05 de 2023

Dirigit a Pimes i autònoms de la demarcació de Tarragona.

Descripció: Anàlisi de necessitats TIC i subvenció per a la millora de la competitivitat del negoci a través de la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit de les eines Cloud, Comerç electrònic i Marketing digital.

Import: Diagnòstic TIC gratuït i fins a una subvenció del 50% en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 7.000 €.

Més informació

Convocatoria oberta fins al 31/05 de 2023

Dirigit a Pimes i autònoms de la demarcació de Tarragona.

Descripció: Anàlisi de necessitats en Ciberseguretat i subvenció per a la millora de la seguretat digital de l’empresa a través de la incorporació de noves tecnologies.

Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50% en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 4.000 €.

Més informació

Convocatoria oberta fins al 31/05 de 2023

Dirigit a Pimes i autònoms de la demarcació de Tarragona.

Descripció: Anàlisi de necessitats TIC i subvenció per a la millora de la competitivitat en el sector turístic a través de la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit de les eines Cloud, Comerç electrònic, Marketing digital i lnnovació.

Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50% en el cost de la implantació per a inversions d’un
màxim de 7.000 €.

Més informació
ajudes industria tarragona

Convocatoria oberta fins al 02/05 de 2023

Dirigit a Pimes i autònoms de la demarcació de Tarragona.

Descripció: Anàlisi de necessitats en Indústria 4.0 i subvenció per a la millora de la competitivitat en el sector industrial a través de la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit de la gestió empresarial i de la producció, infraestructura, optimització de processos, etc.

Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50% en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 20.000 €.

Més informació

Convocatoria oberta fins al 31/03 de 2023

Dirigit a Pimes i autònoms de la demarcació de Tarragona.

Descripció: Anàlisi de necessitats i subvenció per a la implementació d’accions de comunicació de la marca en els mercats de destí.

Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50% en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 7.000 €.

Més informació

Vols rebre més informació sobre ajuts i subvencions adaptades al teu negoci?

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Empresa*

  Numero treballadors*

  Localització seu social


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Ajudes a la digitalització d’empreses a Tarragona

  Sabies que aquest any a Espanya s’han publicat més de 40.000 convocatòries d’ajuts i subvencions públiques i que Catalunya és la Comunitat Autònoma que ha rebut un major finançament?

  Back To Top