Skip to content

Clients

Comunicar és connectar les nostres històries vitals. Creem portals de comunicació directa amb els clients, focalitzant esforços en serveis multicanal orientats a conèixer tots els passos dels seus clients.

Chatbots i Assistents virtuals

Creem solucions que brindin als clients una plataforma per resoldre consultes 24/7 i els orientin millorant la seva satisfacció.

Logo Citra Group
Demanar informació

Gestió Omnicanal

Creem estratègies d’integració entre els canals de comunicació de l’empresa, millorant la relació amb els clients directament.

Logo Citra Group
Demanar informació

Implantació CRM

Implantació de sistemes de gestió de clients i consultoria dels serveis enfocats a aquests i als seus negocis.

albert pamies
Demanar informació

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top