Skip to content

Date

febr. 08 2023
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Deixa’t veure més i aprèn a posicionar-te millor amb el que t’explicarem sobre el SEO

Informació jornada

Josep Callau, CEO de Kaipi Marketing, prendrà part el 8 de febrer a les 9,30 hores, a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona.

Callau parlarà de “Deixa’t veure més i aprèn a posicionar-te millor amb les noves tècniques de SEO” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que en el context actual, de forta competència  en els canals online, arribar als potencials clients exigeix dominar les eines més efectives. En aquesta sessió es presentaran, doncs, contrastades estratègies de SEO per millorar la visibilitat i augmentar el tràfic d’un lloc web.

Els participants descobriran com es poden optimitzar continguts, utilitzar paraules clau i emprar el link building, per tal d’adaptar-se als canvis constants en els algoritmes dels motors de cerca.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

Aquesta jornada es farà online a través de plataforma Zoom, el dia abans rebreu l’enllaç de connexió.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top