Skip to content

Date

febr. 24 2023
Expired!

Time

9:30 am

Per què és necessari complementar el SEO amb el SEM al màrqueting digital?

Albert Ferré, expert en Google Ads i Meta Ads, prendrà part el 23 de febrer a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Ferré parlarà de “Crea la teva pròpia campanya de màrqueting SEM i maximitza les vendes”. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que els resultats orgànics en els motors de cerca gràcies al SEO es poden complementar amb estratègies de màrqueting SEM que aportin una major velocitat en el retorn de la inversió, control del públic objectiu i visibilitat.

En aquesta jornada descobrirem com implementar una campanya de màrqueting de pagament efectiva que maximitzi la presència en línia i augmenti la visibilitat del teu negoci en els motors de cerca.

A més, aprendràs a utilitzar les darreres eines i tècniques per segmentar el teu públic objectiu i optimitzar el teu pressupost per obtenir els millors resultats.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

Aquesta jornada es farà online a través de plataforma Zoom. El dia abans rebreu l’enllaç de connexió.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top