Skip to content

Date

febr. 16 2023
Expired!

Time

9:00 am - 6:00 pm

Jaume Giró al Bon dia Tarragona

Jaume Giró vindrà a la Cambra el 16 de febrer a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina.

Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya del maig de 2021 a l’octubre del 2022, Giró és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra i en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE. Compta amb una llarga trajectòria com a alt directiu en la gestió empresarial i la comunicació corporativa.

En els darrers 30 anys ha format part dels comitès de direcció de diverses companyies d’arrel catalana, com Catalana de Gas, Gas Natural, Petrocat i La Caixa, i d’altres del sector energètic espanyol com Repsol i Petronor.

Fins al desembre de 2019, va ser director general de la Fundació Bancària “la Caixa” i membre del comitè d’inversions de Criteria, la societat holding de participacions empresarials de “la Caixa”. Va dirigir i implementar el Pla Estratègic 2016-2019 de la Fundació “la Caixa”, que concentrava les inversions en l’acció social transformadora, la igualtat d’oportunitats i els centres de recerca de Catalunya.

Ha participat en diferents entitats de la societat civil i cultural del país. Entre altres, ha estat vicepresident de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País i president del Consell de Mecenatge del Gran Teatre del Liceu.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.

Informació de la jornada

  • BON DIA
  • 16 de febrer
  • Horari: 9 hores

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top