skip to Main Content

PARTNERS 360

RUBICON

Consultoria i desenvolupament de programari de gestió empresarial a mida

rubiconsulting.es Contacte
logo rubicon

Desenvolupem programari personalitzat adaptat a les necessitats exclusives de la teva empresa. El nostre ERP és compatible amb Windows, Mac i Linux, i compleix amb la nova Llei Antifrau i de facturació electrònica. Treballem amb tu per optimitzar les teves operacions i oferir-te un suport dedicat. Confia en nosaltres per a un programari a mida que millori la productivitat del teu negoci.

Què oferim?

Desenvolupament d’aplicacions empresarials a mida

Creem aplicacions de gestió empresarial (ERP) personalitzades al teu negoci utilitzant la plataforma Low-code Velneo, que ofereix una gran estabilitat, versatilitat i velocitat de programació.

Reducció de costos i riscos

L’enfocament Low-code minimitza la necessitat de programació manual, la qual cosa redueix els costos de desenvolupament i els riscos associats amb els errors humans​

Integració de sistemes

Ens encarreguem de la integració amb les teves aplicacions de negoci per tal de facilitar l’automatització de tasques i la generació d’informació útil per a la presa de decisions.

Metodologia de treball

1

Reunió inicial

Anàlisi de necessitats.

2

Preparació de proposta

Preparació de la proposta econòmic i tècnica amb els punts detallats dels requeriments del client.

3

Elaboració de projecte

Un cop acceptada la proposta, s’elabora el dossier del projecte amb la relació dels punts a desenvolupar, integrar.

4

Implementació amb metodologia àgil

La implementació, depenent de la magnitud del projecte, es fa per objectius concrets. Per fases, i revisant i provant cadascuna.

5

Formació i seguiment

Es forma al personal que ha de fer servir la nova eina i es fa el seguiment de la implementació.

Transforma el teu negoci

ÀMBIT

 • Nacional

A QUI VA DIRIGIT

 • Pymes (50-250 treballadors)​
 • Autònoms i microempreses (<10 treballdors)

SECTORS

 • Agroalimentari
 • Manufacturing / Fabricació
 • Distribució comercial
 • Comerç / retail
 • Construcció
 • Transport
 • Turisme
 • Serveis profesionals
 • Serveis financers i assegurances

Casos d’èxit de Rubicon

Situació Inicial:

El nostre client, un líder en la Indústria 3.0, s’enfrontava a desafiaments constants en el procés de generació manual de certificats de qualitat. La falta d’eficiència i els errors humans eren un problema persistent, el que alentia la producció i amenaçava la reputació de l’empresa. L’objectiu era desenvolupar un programari a mida que digitalitzés la generació de certificats de qualitat, s’integrés amb SAP i minimitzés els errors humans.

Solució:

El nostre equip es va posar a treballar immediatament en el disseny i la implementació de la solució. El programari desenvolupat va permetre l’automatització del procés de generació de certificats de qualitat, assegurant el seu compliment i millorant l’eficiència general.

Resultats:

La implementació del nostre programari a mida va ser tot un èxit. Els certificats de qualitat ara es generen automàticament, eliminant els errors humans i millorant considerablement l’eficiència del procés. La integració amb SAP també assegura que tots els departaments tinguin accés a la informació actualitzada en temps real.

Conclusió:

Aquest projecte demostra com el desenvolupament de programari a mida pot transformar i optimitzar els processos empresarials. Al comprendre a fons les necessitats del client, vam poder crear una solució que no només va complir, sinó que va superar les expectatives, demostrant que no hi ha límits per al que la tecnologia pot aconseguir.

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top