Skip to content

Date

juny 28 2024
Expired!

Time

9:30 am

Tips imprescindibles per convertir-te en un expert en ChatGPT

Informació jornada

Enrique Arias, consultor i formador en IA, automatització de processos i innovació, prendrà part el 28 de juny a les 9,30 hores del matí a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Arias ens explicarà com treure el màxim profit als assistents digitals utilitzant ChatGPT i com crear GPTs, models de ChatGPT entrenats específicament per a realitzar tasques concretes i augmentar, així, les habilitats del Chat.

Dominar aquestes funcionalitats és molt útil, i gairebé imprescindible, per impulsar les àrees de vendes, màrqueting, atenció al client, automatització de processos interns…

La jornada va dirigida, principalment, a emprenedors que estan començant i necessiten consolidar a la seva idea. I també a empresaris que necessiten portar el seu negoci a un nivell superior o bé comptar amb eines tecnològiques i digitals per enfrontar-se amb èxit a nous competidors i mantenir, d’aquesta manera, una rendibilitat i rellevància que els hi garanteixi seguir competint en un entorn de canvi.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

La jornada es realitzarà en format virtual. El dia anterior rebreu l’enllaç de connexió a la plataforma zoom.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top