Skip to content
Descobreix com la tecnologia transforma la gestió de projectes

Date

jul. 19 2024

Time

9:30 am

Descobreix com la tecnologia transforma la gestió de projectes

Informació jornada

Coneixes Jira, Trello, Teamwork, Office 365…? Es tracta de diferents eines digitals que ja estan transformant la gestió de projectes. En parlarem amb Anabel Pardo, CEO & IT Project Manager a Gabip Consulting, que ens explicarà el paper transformador de la tecnologia per assolir, justament, una major interacció i col·laboració dels equips per tal de guanyar en competitivitat i eficiència.

Podràs escoltar a Anabel Pardo el 19 de juliol a les 9,30 hores en el marc d’una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

La ponent incidirà, també, en la importància estratègica de planificar cada fase del projecte i quin paper hi juguen les diferents eines digitals en cadascun d’ells.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

La jornada es realitzarà en format virtual. El dia anterior rebreu l’enllaç de connexió a la plataforma zoom.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top