Skip to content

Digitalització i Innovació: El Motor Tecnològic de Tarragona per a un Futur Connectat i Sostenible

En un món on la digitalització i la innovació tecnològica són claus per a la competitivitat empresarial, sorgeix CambraTGN 360, l’aposta de la Cambra de Comerç de Tarragona per acompanyar a les empreses en el seu camí cap a la transformació digital. Creat l’any 2022, aquest projecte neix de la necessitat d’adaptar-se als canvis disruptius del món empresarial i tecnològic, comptant amb el suport dels Fons Europeus a través del Programa Oficina Accelera Pime (Red.es).

Qui Som?

CambraTGN 360 representa el cor digital de la Cambra de Comerç de Tarragona, una iniciativa que busca facilitar la transformació digital de les empreses locals. Mitjançant el suport, recursos, i formacions específiques, aquesta àrea s’esforça per potenciar el creixement econòmic i la competitivitat digital de les empreses del territori.

El nostre Equip

Al capdavant de CambraTGN 360, trobem professionals amb una àmplia experiència en el sector tecnològic i de gestió empresarial:

  • Jordi Rillo Lleixà, amb un profund coneixement en CRM, BI, i automatitzacions, lidera aquesta iniciativa com a Director de CambraTGN 360.
  • Sergi Bel Salvadó, especialitzat en transformació digital i intel·ligència de negoci, ocupa el càrrec de Manager OAP, aportant una visió estratègica cap a la innovació.
  • David Espuny Caballé, com a Manager de CambraTGN 360, enfoca els seus esforços en traduir la tecnologia en valor tangible per enfortir la connectivitat i la innovació a la regió.

Context i Oportunitats

El llançament de CambraTGN 360 respon a una clara necessitat d’adaptació davant els canvis ràpids i disruptius en el sector empresarial i tecnològic. A través d’aquesta iniciativa, es busquen explotar oportunitats en cinc grans blocs: innovació tecnològica, competitivitat digital, suport i formació, aprofitament de fons, i adopció digital. Aquests aspectes claus busquen capacitar les empreses per navegar i prosperar en l’era digital.

Objectius

L’estratègia de CambraTGN 360 està dissenyada per liderar la transformació digital en la demarcació de Tarragona, amb objectius clars que inclouen l’assessorament en transformació digital, la col·laboració amb partners tecnològics, la implementació de projectes de Business Intelligence i IA, i la direcció IT externalitzada. Aquests objectius reflecteixen el compromís de l’equip per oferir un valor afegit significatiu a les empreses locals, a través de la innovació, l’excel·lència i la col·laboració estratègica.

Per què Descarregar el PDF?

  • Informació Completa: Obtindràs una visió completa de com estem transformant el panorama digital per a les empreses a Tarragona.
  • Detalls Estratègics: Coneixeràs les nostres estratègies detallades i com podem aplicar-les específicament al teu negoci.
  • Recursos i Suport: Descobriràs els recursos disponibles i com el nostre equip pot oferir suport personalitzat en la teva trajectòria digital.
  • Innovació i Tecnologia: Aprendràs sobre les últimes tendències i eines que estem implementant per a garantir que les empreses de la regió estiguin al capdavant de la innovació.

Per aprofundir en la nostra missió, estratègies i com podem ajudar a la teva empresa a navegar el desafiament de la transformació digital, et convidem a descarregar el nostre PDF. En aquest document, trobaràs informació detallada sobre els nostres serveis, objectius i com podem facilitar el teu camí cap a la digitalització.

Back To Top