Skip to content
Premis Cambra 2023 a la Digitalització

CambraTGN 360 guanya els Premis Cambra 2023 a la Digitalització

Líders en Transformació Digital

Amb un projecte únic a l’ecosistema Cameral Espanyol, el model de negoci de CambraTGN 360 els posiciona com a líders en Estratègia i Operacions en l’àmbit de la Transformació Digital. Aquest fet, els fa guanyadors dels Premis Cambra 2023 a la Digitalització.

CambraTGN 360 és l’àrea digital de la Cambra de Comerç de Tarragona creada l’any 2022. Aquesta iniciativa va sorgir com a resposta a diverses oportunitats i necessitats identificades pels responsables de la Cambra durant els anys previs.

La seva creació va estar motivada per la voluntat de adaptar-se i respondre de manera efectiva als canvis disruptius del món empresarial i tecnològic.

Misió i valors

Aquesta àrea està dedicada a promoure i facilitar la transformació digital de les empreses locals. És per això, que ofereix suport, recursos i formacions per aprofitar les noves tecnologies en benefici de el seu creixement econòmic i la seva competitivitat digital.

Els objectius que té CambraTGN reflecteixen la determinació del departament per a liderar la transformació digital de la demarcació cameral de Tarragona. En relació, proporcionen un valor afegit a través de l’assessorament i formació en eines digitals. Presenten valors molt determinats pels compromís, l’excel·lència, la innovació i la col·laboració estratègica dels integrants que la conformen.

Cambra 360 actua com a catalitzador de la innovació i l’adopció digital, ajudant les empreses a navegar i implementar solucions digitals que milloren els seus processos, productes i models de negoci. A més, acompanyen a millorar la competitivitat i la productivitat al territori.

Back To Top