Skip to content
Albert de la Riva_invitació

Date

maig 23 2024
Expired!

Time

9:30 am

“Casos d’ús de la IA que transformaran la teva empresa”

Informació jornada

Encara hi ha qui es pensa que la intel·ligència artificial està només a l’abast de les grans empreses o les pimes més tecnològiques. I no és així. La IA abasta tot un seguit de camps que, de ben segur, poden ser útils per al teu negoci o activitat, amb independència de quin sigui el sector al que pertanyis o la dimensió de la teva empresa.

De tot això en parlarem el 23 de maig a les 9,30 hores amb Albert de la Riva, cofundador de la firma Holistic Data Solutions, en el marc d’una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

De la Riva, que s’ha format a la Stanford University, Universitat Ramon Llull i a les escoles de negocis IESE i ESADE, ens oferirà una sessió teòrica i també pràctica pensada per a tots aquells que, justament, es volen iniciar en la IA o estan donant les primeres passes i necessiten unes bases sòlides d’aprenentatge.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

La jornada es realitzarà en format virtual. El dia anterior rebreu l’enllaç de connexió a la plataforma zoom.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top