Skip to content

Date

maig 25 2023
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 am

Aquí tens el full de ruta i pressupost per digitalitzar la teva empresa

Informació jornada

Fernando Urbano , project leader a Kaizen Institute, prendrà part el 25 de maig a les 10 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en forma virtual.

Urbano ens parlarà de quin és el full de ruta i el pressupost per impulsar la digitalització de la teva empresa i en el decurs de la intervenció explicarà que la tecnologia és només una peça del puzle dins les organitzacions. El model de negoci, la definició dels processos, l’estructura interna, la capacitació de les persones… són peces decisives juntament amb la selecció de la tecnologia més adequada.

La clau per a una implementació amb èxit passa per fer que la transformació digital se centri en les persones i els processos, no només en la tecnologia.

En aquesta jornada ens mostrarà, de forma pràctica, com integrar la digitalització a l’estratègia de l’empresa.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

Aquesta jornada és gratuïta i es farà online a través de plataforma Zoom. El dia abans rebreu l’enllaç de connexió.

Ponent

Fernando Urbano Soto és enginyer en Gestió Industrial per la Universitat de Deusto. Amb una àmplia trajectòria en el camp de la tecnologia i optimització de processos, mitjançant l’aplicació d’estratègies de millora contínua, actualment és project leader a Kaizen Institute.

Urbano és expert en la definició de roadmaps, implantació de RPAs per a l’automatització de processos, projectes amb necessitat d’anàlisi de grans volums de dades, analytics o anàlisi de product costing i design to cost a la indústria de l’automoció mitjançant l’eina específica Siemens TCPCM.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top