Skip to content
A la teva empresa li convindria un gestor documental digital

Date

set. 13 2024
Expired!

Time

9:30 am

A la teva empresa li convindria un gestor documental digital

Informació jornada

Marcel Pallarès, assessor en Gestió Documental a Simersa i Oriol Farrés, responsable de Docuware a Grup Solitium, prendran part el 13 de setembre a les 9,30 hores del matí a la primera edició de la nova temporada del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.
Pallarès i Farrés, ens parlaran del gestor documental digital i ens explicaran quins son els seus avantatges per a les empreses.
Valoraran també com afecta la nova normativa de la llei Crea y Crece en el procés de presentació de factures. Incidint en els nous requeriments i terminis.
La sessió constarà també d’una demo pràctica enfocada a ensenyar els avantatges d’un gestor documental digital i com aquest, entre d’altres coses, ens ajuda a complir amb els nous requeriments de la llei.
Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

La jornada es realitzarà en format virtual. El dia anterior rebreu l’enllaç de connexió a la plataforma zoom.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top