Skip to content

PARTNERS 360

INTERACTIU

Experts en digitalització i software al núvol

interactiu.com Contacte
interactiu - Partner 360 Cambra TGN 360

Creem solucions digitals per propulsar el teu negoci. Cobrim les necessitats de la teva empresa a través d’eines tecnològiques, estratègiques, pràctiques i creatives que en milloraran, d’una banda, la seva presència a internet i, de l’altra, la gestió empresarial. Ens avalen 4.000 pimes digitalitzades i més de 15 anys d’experiència en el sector.

Què oferim?

Web i botiga en línia

Dissenyem i desenvolupem un web o botiga en línia autogestionable pel teu negoci i t’oferim totes les funcionalitats perquè aquest sigui únic, estigui sempre actualitzat i tingui total garantia d’èxit.

SEO avançat

Optimitza el teu web o botiga en línia, tant de manera on-page com off-page, per millorar-ne el posicionament a Google. Realitzem una auditoria SEO completa, corregim els errors detectats, treballem paraules clau i actualitzem la fitxa del Google My Business.​

CRM

Màxima eficiència en la gestió de clients. Emmagatzema i consulta les seves dades, optimitza processos de venda i pren decisions fonamentades en indicadors d’efectivitat comercial.

CRM amb reserva de serveis professionals

La manera més ràpida i fàcil perquè els teus clients consultin la teva disponibilitat i demanin hora online. Deixa que escullin el professional, paguin per avançat el servei i rebin un recordatori automàtic de la seva cita.

Recursos humans

T’oferim la millor eina per avaluar les hores de treball, les absències i vacances del teu equip. Porta un registre i control horari de cada empleat, personalitza jornades, gestiona la documentació i fes-la accessible per cada treballador.

Facturació

Genera factures de forma ràpida i àgil. Reuneix i consulta en un únic document tota la informació, controla el venciment de les factures i les diferents tarifes. Guanya temps i gestiona millor el teu negoci!

Inventari

Supervisa l’evolució del teu inventari i tingues el control de les teves existències a temps real. Gestiona l’entrada i sortida d’articles i fes un seguiment d’enviaments, distribucions, devolucions i cancel·lacions.

Projectes

Gestiona i planifica els teus projectes de manera eficient. Divideix-los en tasques i ordena-les en un calendari, assigna-les als empleats i tingues el control de les hores i els materials consumits.

Ordres de treball

Crea ordres de treball i organitza-les en el temps segons les teves prioritats, assignant-hi professionals i tenint sempre el control del consum dels materials i les hores dedicades. Compara previsions i realitat per millorar els teus processos.

Ciberseguretat

Protegim tot els teus sistemes amb connexió a internet amb la màxima seguretat contra atacs cibernètics. Treballem amb els millors antivirus perquè puguis navegar per internet de manera tranquil·la i segura.

Metodologia de treball

1

T’escoltem

Explica’ns quines són les necessitats de la teva empresa. Busquem la solució digital que més encaixi a cada situació.

2

Recopilem

Reunim tota la informació necessària per preparar una proposta que s’adeqüi a les teves expectatives.

3

Creem

Convertim en realitat la teva eina digital ideal gràcies al nostre equip especialista en ecosistemes dinàmics.

4

Compartim

Et mostrem la nostra proposta i personalitzem junts els detalls del projecte. Treballem en constant comunicació.

5

Engeguem

Posem en marxa el programa i et formem perquè el puguis autogestionar en tot moment.

6

T’acompanyem

Fem un manteniment evolutiu aplicant automàticament les últimes millores tècniques a l’eina i t’oferim suport continuat.

Transforma el teu negoci

ÀMBIT

 • Local
 • Autonòmic
 • Nacional
 • Internacional

A QUI VA DIRIGIT

 • Particulars
 • Emprenedors
 • Autonoms i mico empreses (<10 treballadors)
 • Pimes ( 50-250 treballadors )​
 • Grans empreses ( >250 treballadors )​
 • Instituciones

SECTORS

 • Agroalimentari
 • Manufacturing / Fabricació
 • Distribució comercial
 • Comerç / retail
 • Construcció
 • Transport
 • Turisme
 • Serveis professionals
 • Serveis financers i assegurances

Marques que ja confien amb Interactiu

CAP EMPRESA SENSE WEB

Interactiu ha desenvolupat una plataforma pròpia que permet crear un web o botiga en línia d’un negoci de manera ràpida, a un preu competitiu i garantint-ne l’èxit.

Aquest projecte, anomenat Cap Empresa Sense Web, neix de la voluntat de posar a l’abast de tothom l’oportunitat de disposar d’una bona pàgina web pel seu negoci, davant la importància de la presència online i el constant creixement del món digital en les últimes dècades.

A través de la plataforma de Cap Empresa Sense Web es pot crear un web professional amb totes les característiques i funcionalitats que pot necessitar una empresa de qualsevol sector.

Cap Empresa Sense Web ja compta amb més de 1.500 clients satisfets d’arreu del territori i està consolidat per un equip professional de programadors, dissenyadors, gestors i creadors de contingut que ajuden i assessoren a tots els clients perquè aconsegueixin el web que sempre havien somiat.

HOOBA

Hooba és una plataforma dinàmica i  innovadora que ofereix diverses eines digitals per a la gestió empresarial. Aquestes eines, que són programari de facturació, inventari, RRHH, CRM, projectes i ordres de treball, estan dissenyades per simplificar i automatitzar processos complexos del dia a dia, afavorint el flux de dades entre elles per complementar-se i crear sinergies, aconseguint així un control integral del teu negoci des d’una única plataforma.

Hooba s’adapta al creixement i al funcionament de les empreses, i permet contractar més o menys solucions segons les seves necessitats en cada moment. És visual i intuïtiva, de manera que els seus usuaris són més eficients, i s’estalvien temps i diners de gestió.

Amb Hooba, Interactiu treballem perquè les persones puguin focalitzar el seu temps i energies a on aporten valor, i que la tecnologia s’encarregui d’automatitzar tota la resta.

Contacta per a mes informació

Els camps amb * són obligatoris

  Nom*

  Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Missatge


  Acepto la Política de Privacidad y el Aviso Legal, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (R/UE 2016/679) dono el meu consentiment exprés perquè les meves dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona amb domicili a l’avinguda de Pau Casals, 17 de Tarragona, i puguin ser utilitzats pel compliment de les funcions público-administratives encomanades a les Cambres en la Llei 4/2014 1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, i en particular, per rebre o sol·licita’ls-hi informació o participació en els seus serveis, programes, butlletins o publicacions. Declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podré exercitar en l’adreça indicada o per correu electrònic dpd@cambratgn.org.

  Back To Top